12. En bild + 10 fakta om mig


1. Sen jag färgade tillbaka mitt hår till blondt så kan jag inte riktigt bestämma mig om jag ska ha brunt eller fortsätta vara blond.
2. min ögonfärg har gått från blå - blågrön - grönblå - grön. så nu har jag gröna ögon men jag önskar att jag hade haft kvar mina blåa.
3. jag vet att man inte ska dra alla över ett och samma streck, men jag har sjukt svårt att lita på killar när det kommer till kärlek. och jag är rädd för att bli sårad igen, kanske missar jag flera chanser av lycka pga det, men när jag tänker tillbaka på allt svek så vågar jag inte släppa in folk på samma sätt som jag kunde förut.
4. min familj är det bästa jag vet, jag älskar dem över allt annat här på jorden och jag skulle offra allt jag har för dem.
5. mina känslor har alltid varit som en bergochdalbana, ena sekunden kan jag vara jordens lyckligaste medan i nästa så kan jag vilja lägga mig i fosterställning i sängen hela dagen.
6. i våran familj så har vi så att när man fyller år så får man välja vad man vill äta, och när jag var sex år valde jag, av alla maträtter som finns, blodpudding..
7. jag kan inte minnas hur länge sen det var jag kände mig så trygg bland mina vänner som jag gör nu.
8. för mer än ett år sen så kände jag att livet var bäst & att jag älskade att leva, men sedan ändrades allt och den känslan försvann. men nu har den känslan kommit tillbaka igen. jag har mina vänner, min familj och allt har bara blivit så oerhört bra, mitt liv har löst sig och jag kan ärligt säga att jag älskar att leva
9. jag är en typisk citat- och bokmänniska. jag kan sitta långa nätter och bara läsa eller leta citat på olika sidor på internet.
10. när någon frågar hur man vill ha det när man växer upp så svarar oftast det flesta att de vill ha en stor familj och ett bra jobb. jag vill bara vara lycklig, med eller utan någon

11. En person du kan berätta allt för


10. Någon du tycker är väldigt snäll


längtar!!

på fredag får vi hämta lilla molly, som jag längtar!


party all day and all night long

okej, nu var det ett tag sen jag skrev sist, och jag har hunnit med grymt mycket dessa dagar.
i onsdags var vi hos amanda och dansade, sjöng, spelade och mycket mer.

på torsdagen handlade vi det som behövdes till sjukampen och beställde hem sushi till amanda. vid tre kom alla hit för att fira sommarnyår, och vi startade med sexkamp och grillning.
senare på kvällen blev det dans, sång, gitarrspel, nudlar och mer.

igår lämnade jag alla och kilade iväg för att jobba mellan 10-19, när jag slutade kom malin och hämtade mig och jag åkte till amanda. vi fixade oss och begav oss sen alla tjejer till felix. där blev det återigen mycket dans, sång och även tårtätning. runt halv fyra skjutsade hannas mamma hem oss och jag & amanda lagade nudlar.

idag begav jag mig hemåt och det känns som evigheter sen jag satt här i mitt rum. jag har haft en helt grym vecka som imorgon avslutas med att släkten kommer hit och firar mig, kan inte bli mer perfekt!

onsdags:


torsdags (sommarnyår)


igår

Girls just wanna have fun

idag har jag jobbat till två, så det blev en kort dag, vilket är hur skönt som helst! nu ska jag duscha, packa och sen bege mig till mina fina vänner,
hoppas på några riktigt grymma dagar nu!


varken mer eller mindre

jag hade så fruktansvärt ont

och han frågade mig hur jag mådde nu, och för första gången på riktigt länge så känns allt på sin plats igen, jag kunde svara ärligt och säga att jag mådde bra, att allt var bra nu.
för nu är allt bra

håll hårt i min hand när änglarna faller

idag har jag haft en sjukt lugn dag, kilade iväg till biblioteket för att låna lite böcker och sen hem till amanda. vi kollade på tv, planerade och kollade lite mer tv. vid halv tio gick jag hem till daniel och vi har pratat, kollat på tv och tagit det lugnt. nu kom jag nyss hem därifrån och ska göra mig redo för sängen.
imorgon väntas jobb och festligheter, kan vara bra att ha något att se fram emot när man ska jobba nio timmar.
godnatt ♥


9. Någon i din släkt


pappa

8. En person som du saknar



7. En bild som du aldrig lagt upp



-

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vart du bor

I want to give you everything


är äntligen hemma hos mina bästa igen

I'm home now

igår kom jag hem från koster och åkte direkt till mariefred. där var vi först hos klas. dansade, hade vattenkrig, hoppade studsmatta och sjöng. senare kilade vi ner till bryggan för ett nattbad och köp av munkar. natten avslutades med ett tre timmars bad i dennis jacuzzi och vid halv sju traskade jag, amanda och hanna hemåt.

idag har vi varit fast i läggesta i två timmar innan vi äntligen kunde få skjuts hem. & Nu har jag precis duschat och ska kila ner och äta kräftor. Sen ska jag vänta på att Daniel kommer hem från jobbet så att vi kan åka och ta ett kvällsbad



6. En bild på dig och vän du inte varit med på länge


5. En gammal bild på dig själv



4. En bild på en konstig tid i ditt liv


3. En bild på någon i din familj


bästa

saknar er redan


If you should die before me, ask if you could bring a friend

Har fullt upp

igår kväll kom hanna hit och vi myste framför it's a boy girl thing och rosa the movie. idag har jag fixat med musiken och ipoden, packat och sen pratat med malin. nu ska jag fortsätta packa och sen ska nog jag & malin åka och handla godis och hämta min kavaj




2. En bild på någon du älskar


Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder


1. En bild på en person du ofta umgås med


då börjar vi om på nytt

1. En bild på en person du ofta umgås med
2. En bild på någon du älskar
3. En bild på någon i din familj
4. En bild på en konstig tid i ditt liv
5. En gammal bild på dig själv
6. En bild på dig och vän du inte varit med på länge
7. En bild som du aldrig lagt upp
8. En person som du saknar
9. Någon i din släkt
10. Någon du tycker är väldigt snäll
11. En person du kan berätta allt för
12. En bild + 10  fakta om mig
13. Du och någon klasskompis
14. En bild som påminner dig om gamla tider
15. En person som du vill vara med
16. En bild på dig själv
17. En ovanlig bild
18. En bild på din fritid
19. En person som är snygg
20. En bild på dina närmaste
21. En person som alltid ställer upp för dig
22. En bild på en tid du saknar
23. En bild från i somras
24. En bild som gör dig glad
25. En person som alltid gör dig glad
26. Någon/några du alltid har roligt med
27. En bild som du alltid skrattar åt
28. En tokig bild
29. Den nyaste bilden på dig själv
30. Någon du aldrig kommer att släppa taget om

We are forever


"Stories are for those late hours in the night when you can’t remember how you got from where you were to where you are. Stories are for eternity, when memory is erased, when there is nothing to remember except the story."
how the hell did we get home?

I'm gonna live

jag läste precis amandas blogg där hon skrev att en kväll i mariefred var ett minne, och det fick mig att börja skratta, för det kommer alltid vara en sån rolig kväll att tänka tillbaka på, det kommer alltid att vara ett sånt bra minne. och sen kom jag på hur många minnen vi redan har skaffat oss den här sommaren, och hur sjukt kul jag har haft och hur sjukt kul jag kommer ha. hur många fler sjuka minnen vi kommer att skaffa oss. jag längtar något så otroligt.


bruno mars


världens snyggaste man

cinema

one tree hill
printat

du är oförstörd för mig



"Jag önskar att någon hade talat om för mig att jag aldrig någonsin kommer kunna hitta något bättre och att jag borde ha stannat kvar, men ingen gjorde det, och jag gick.
"

love makes you stupid

Jag kollade precis på ett avsnitt av oth och då sa dom så fina saker att jag var tvungen att printa

summer of 69

i fredags kom amanda och hanna hit på dagen och vi solade, badade och bara tog det lugnt. på kvällen åkte vi till rebecca som fyllde år och där var det jätte trevligt.

igår tog jag och malin det lugnt vid poolen tills hon skulle till trosa och då kom amanda hit för en spel och grillkväll. vid halv tre hamnade vi i sängen och det resulterade våran sena uppgång idag.

nu har hon åkt hem och jag funderar på om jag faktiskt ska ta och städa huset lite innan mamma & pappa kommer hem, snäll dotter, jag vet


sol, vind och vatten

idag kom kia och amanda hit och vi har badat, solat, pratat och bara myst. det har verkligen varit en hur bra dag som helst. nu är jag helt sjukt trött så jag tänkte ta något att äta och sen krypa till sängs. imorgon väntar en förhoppningsvis grym dag
idag

Home is whenever I'm with you

söndag den 26e juni skrev jag i min dagbok:
...Och det var fruktansvärt länge sen jag kände mig så trygg bland vänner som jag gör nu...
& det är sant. ni får mig att känna mig trygg och ni får mig att må bättre än på riktigt länge. ni får mig att känna att livet är värt.

Laughin till we think we'll die, barefoot on a summer night
Never could be sweeter than with you

inatt saknar jag hur vi nästan aldrig sov utan varandra


en midsommarnattsdröm

ikväll var vi uppe på håkan och det fick mig att komma på ännu bättre tankar. mina positiva tankar börjar nämligen ta över nu igen och jag kan inte vara mer än glad över det.
Jag är så sjukt sugen på att den här sommaren ska börja ta fart också och så vill jag så himla gärna boka danmark nu, bara hanna kommer hem så vi kan göra det. nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen och läsa Smutsig dikt - Ferreira Gullar som jag lånade idag, och imorgon ska jag måla stolpar hela dagen, caaaaash


Pain makes people change

har precis duschat och nu ska jag och mamma in och handla lite, sen ska jag förbi biblioteket och låna någon bra poesibok som jag kan förlora mig i och ikväll ska vi upp till allsång för att se bästa håkan hellström och troligtvis förlora mig lite mer



Håkan Hellström:
Vad vet du om månljuset
Förrän du blivit sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon

Vad vet du om solen
Förrän nån släckt alla ljusen
Och vad vet du om att inte vilja vakna längre
Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er

Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

sorry seems to be the hardest word

och idag räddar min andra blogg mig


you're always saving me

och det är den här låten som får mig på fötter, att orka allt just nu


What makes a man walk away from his mind?

i lördags åkte vi hem till vendela och hade en grym kväll som bjöd på mycket dans. igår vaknade jag av att en bålgeting väckte mig (återigen) och senare åkte jag och emma till mariefred och kollade på film med jesper och kenny.

och så här såg det ut hos vendela

23

don't cry because it's over, smile because it happened

I'm drunk and you're still ugly

nu ska jag packa lite, sen ska jag kila till emma och ikväll bjuds det på festligheter